Deca najveći deo vremena provode u vrtiću i želimo da se osećaju sigurno, bezbedno i bezbrižno, ali isto tako, cilj nam je da se i roditelji koji nam ostavljaju svoje najvrednije takođe osećaju sigurnost i da mogu uživati u roditeljstvu i obavljati svoje svakodnevne obaveze.

U tu svrhu obezbedili smo objekat sa više sistema zaštite – kontrola posetioca, striktna pravila prilikom preuzimanja deteta… Ulaz u prostorije vrtića dozvoljen je samo zaposlenom osoblju i članovima koje porodica deteta ovlasti.

Unutar objekta sva oprema i nameštaj su napravljeni od materijala sa zaobljenim ivicama kako bi se sprečile povrede dece, a podovi su od materijala koji ublažava udarac pri padu. Radijatori u vrtiću imaju zaštitu koja sprečava  povređivanje. Imamo aparate i propisane mere za protivpožarnu zaštitu. Električne utičnice su podignute na zakonom propisanu visinu 170 cm.

Ceo objekat je ograđen, sa ulazom koji je zaključan kako bi obezbedio potpunu privatnost i sugrnost mališana. Video nadzor ulaza, osiguravaju bezbedan boravak dece u vrtiću.

Zaštita i sigurnost deteta uvek su na prvom mestu!