Mi smo Predškolska ustanova Dečija palata, koja raste i razvija se zajedno sa svojim mališanima. Planom i programom rada obuhvaćen je psiho-fizički razvoj dece, stručan i pažljivo odabran kadar koji se zalaže za kvalitetan vaspitno-obrazovni rad u malim grupama.

Nalazimo se na Voždovcu u ulici Zaplanjska 60, u blizini Tržnog centra Stadion.

Ustanova je smeštena u potpuno renoviranoj kući, površine oko 300m2, gde se deca u toploj i vedroj atmosferi druže, istražuju svet, eksperimentišu, uživaju u najdinamičnijem i najvažnijem periodu svog odrastanja – detinjstvu.  Dvorište u kome je jedan otvoren a drugi deo nadkriven, pruža deci mogućnost, da cele godine deo vremena provode napolju, na vazduhu. Prostrane terase, takođe, omogućavaju našim mališanima da, dodatno u toku određenih aktivnosti, budu na vazduhu. Trudimo se da deca što više borave na svežem vazduhu i da učestvuju u sportskim aktivnostima. Prostor u kome deca borave je svetao i prijatan, prilagođen potrebama dece, savremeno i bezbedno opremljen.

Posedujemo učionice za predškolsko obrazovanje, sobe za igru i dodatne aktivnosti , sobu za odmor, trpezariju i kuhinju kao i toalete prilagođene deci. Objekat je opremljen različitim didaktičkim materijalima, koji odgovaraju različitim potrebama i interesovanjima naših mališana.

Saznajte više o nama – našem timu

Naš tim čine visokokvalifikovani vaspitači i stručni saradnici, koji su svoje znanje i iskustvo stekli u našoj zemlji i koji i dalje stiču, ne samo u okviru naših prostora, već i na internacionalnom nivou. U našoj ustanovi stručnom kadru pružamo plodnu i negujuću sredinu, u kojoj se primenjuje stečeno znanje i iskustvo i bodri napredak.

O nama - Decija palata vrtic i jaslice

Pružajući ljubav, osećaj pripadnosti i sigurnosti jačamo decu i osposobljavamo ih za ono što ih čeka u budućnosti. Porodična atmosfera i aktivnosti koje svakog dana radimo sa decom, omogućavaju nam da razvijamo različite dečije sposobnosti, kreativnost, maštu, samostalnost, znanje, napredak, da otkrivamo njihove skrivene potencijale. Svako dete je individua za sebe, sa različitim potrebama, različitim sposobnostima i razvojnim karakteristikama i potreban mu je takav pristup.

Naš zadatak je, da deci, svojim radom pružimo što više “alata” kojim će upoznati ne samo svet koji ih okružuje već i same sebe. Učimo ih da prepoznaju svoje kvalitete i kapacitete i da veruju u sebe. Zajedno sa porodicom činimo tim koji izgrađuje samostalno, zadovoljno, samopouzdano, radoznalo, ali prvenstveno srećno i nasmejano dete.

U okviru ostalih aktivnosti deca će imati prilike da razvijaju i kreativne sposobnosti kroz naše programe slikanja, vajanja, muzike, crtanja, plesa, engleskog… kao i da nastave pravilan razvoj kroz naš program „Školica sporta“ koji sprovodimo u saradnji sa stručnim trenerom fizičkog vaspitanja.

Obroci koji se služe u vrtiću su na bazi zdrave ishrane, pripremljeni su u saradnji sa našim nutricionistom, vodeći računa o nutritivnim potrebama dece predškolskog uzrasta.

Verujemo da se najbolja saradnja postiže dobrom komunikacijom i time podstičemo roditelje da budu u kontaktu sa nama, da učestvuju, donose predloge i daju ideje kako bi deci pružili najbolje moguće iskustvo tokom njihovog obrazovanja.

O nama možemo pričati veoma dugo, ali najbolje je da se vaši mališani uvere se u naše kvalitete.

Dođite, želimo zajedno sa Vama da uživamo u odrastanju Vašeg deteta.

Više o upisu pročitajte na stranici upis i adaptacija.

Pesma o vrtiću "Dečija palata"